IE6 warning U gebruikt momenteel Internet Explorer 6, we raden u wegens beveiliging- en grafische redenen aan om uw browser te updaten naar een
nieuwe versie van Microsoft Internet Explorer. Deze kunt u downloaden via Windows Update of door hier te klikken.
Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland

19-07-2010 | De crisis overwinnen door het aantrekken van een andere doelgroep

Wat in de herfst van 2008 begon als een crisis in de geldeconomie kreeg ook zijn weerslag op de gewone economie. De bouw daarin voorop. De crisis bezorgde de bouw een flinke dreun, resulterend in het verlies van vele banen en een zware terugval in met name de productie van woningen. Daarmee treft het ook ons als verhuurder van professioneel gereedschap en materieel voor aannemers en bouwbedrijven, dat is onvermijdelijk.

Uit een raming van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat de economie weer iets aantrekt. Ook valt de bouwproductie iets hoger uit dan verwacht. Maar één zwaluw maakt nog geen zomer, om de crisis te overleven zullen we ons meer moeten richten op andere afnemers dan alleen bouwbedrijven. Het vinden, boeien en binden van aantrekkelijke klanten is een continuproces. Daarin draait het voortdurend om vragen als, wat wil de klant, hoe spelen we daar op in en hoe laten we de klant weten wat we in huis hebben.

De particulier is bijvoorbeeld zo´n doelgroep. Ook hij is geraakt door de crisis en is creatief in het verzinnen van oplossingen waar het gaat om opknappen van de eigen woning. Voor kleinere klussen schakelt hij geen bedrijf meer in. Alles wat hij zelf kan doen kost immers minder geld dan het laten uitvoeren door een bedrijf. Voor Aannemers Verhuur Centrale Huizen is het een uitdaging de particulier te bereiken. Wij gaan de uitdaging aan en hebben vertrouwen in de toekomst!

Rob Hillebrandt
Aannemers Verhuur Centrale Huizen

disclaimer | algemene voorwaarden | sitemap