IE6 warning U gebruikt momenteel Internet Explorer 6, we raden u wegens beveiliging- en grafische redenen aan om uw browser te updaten naar een
nieuwe versie van Microsoft Internet Explorer. Deze kunt u downloaden via Windows Update of door hier te klikken.
Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland

08-03-2010 | Gencom en Inter-Techno nemen activiteiten over van Doosan Infracore Nederland.

Vanaf 1 november jl. heeft Gencom de activiteiten van Doosan Infracore Nederland te Zoeterwoude op het gebied van Portable Power (Ingersoll-Rand compressoren generatoren en lichtmasten) overgenomen.

Verder zijn de Bobcat activiteiten voor de regio Zuid West Nederland van Doosan Infracore Nederland overgenomen door Inter-Techno.

Gencom is een dochteronderneming van de Inter-Rent groep waarin verder Inter-Techno, 1.2.3 Machineverhuur en Interlease Equipment ondergebracht zijn.
De overname van de Ingersoll-Rand portable power activiteiten van Doosan Infracore vormt dan ook een welkome uitbreiding binnen deze bedrijven.

Inmiddels zijn de activiteiten verhuisd naar Zevenhuizen (ZH); dus een nieuwe naam, logo en vestigingsadres maar met een groot deel van dezelfde mensen.

In Zevenhuizen heeft zich naast Gencom ook Inter-Techno gevestigd met een service, verhuur en verkooppunt op het zelfde adres.
Bij de bestaande Inter-Techno vestigingen Apeldoorn en Dronten is vanaf heden ook een service, verhuur en verkooppunt van Gencom gevestigd.

Dit omdat ons uitgangspunt is, dicht bij onze klanten gevestigd te zijn zodat we snel kunnen schakelen in geval van service en storingen.

Gezien de jarenlange relatie tussen Inter-Techno en Doosan, (immers Inter-Techno is al meer dan 30 jaar Bobcat dealer) heeft Doosan dan ook het volste vertrouwen in de beide ondernemingen die de Nederlandse activiteiten voor zowel Bobcat als Doosan, Ingersoll-Rand van hun overnemen.

Gencom en Inter-Techno zijn vanaf heden op de onderstaande nummers te bereiken:
Gencom B.V.
Nico van Duijn(Aftersales en parts)088-0078131
Erik Ferrari(Sales)088-0078112
Wilbert de Haas(Planning en servicecoördinatie)088-0078130
Jeroen Stemmer(Verhuur en service )088-0078132
 
Inter-Techno B.V.
Aftersales en Parts 088-0078111
Andre Mohlmann(Sales)088-0078101

Wilt u een advies op maat, neem dan contact op of kom eens langs in Zevenhuizen, Apeldoorn of Dronten om een machine uit te proberen en te kijken wat voor uw job de passende oplossing is.

disclaimer | algemene voorwaarden | sitemap