IE6 warning U gebruikt momenteel Internet Explorer 6, we raden u wegens beveiliging- en grafische redenen aan om uw browser te updaten naar een
nieuwe versie van Microsoft Internet Explorer. Deze kunt u downloaden via Windows Update of door hier te klikken.
Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland

19-07-2010 | Geslaagde Jubileumbeurs bij Wijngo Holland

Dit jaar bestaat Wijngo 50 jaar! Dit hebben wij gevierd met onze klanten op 11 & 12 juni 2010 met een Jubileumbeurs. De beurs had als thema: Toen en Nu. Ons doel was de klant het evolutieproces in de bouwwereld te laten zien. Hiervoor kregen we hulp van een aantal oude ambachten o.a. een houtdraaier, loodklopper.

Beide dagen zijn goed bezocht! Wij hebben dan ook vele positieve reacties gehad van zowel klanten als de deelnemende leveranciers.

Vrijdag was er een verrassing voor familie Van Wijngaarden; de Kamer van Koophandel kwam een herdenkingsschaal met erepenning uitreiken aan Wilbert ter ere van het 50-jarige bestaan van Wijngo. Naast deze erepenning is Wijngo ook goed in de bloemen gezet door klanten & leveranciers.

Kijk voor een foto impressie op www.wijngo.nl

disclaimer | algemene voorwaarden | sitemap