IE6 warning U gebruikt momenteel Internet Explorer 6, we raden u wegens beveiliging- en grafische redenen aan om uw browser te updaten naar een
nieuwe versie van Microsoft Internet Explorer. Deze kunt u downloaden via Windows Update of door hier te klikken.
Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland

25-01-2011 | Harkema BV toegetreden tot de verhuurgroep

Harkema BV is al vele jaren in Dordrecht en (wijde) omgeving bekend als totaalleverancier aan de bouwwereld en industrie.

Harkema telt ongeveer 20 werknemers en levert, naast balieverkoop, haar producten op dagelijkse basis aan honderden afnemers in een straal van ongeveer 50 km. rondom Dordrecht.

Harkema

Op 1 december 2010 is Harkema toegetreden als lid van de VGN.
Belangrijkste redenen hiervoor zijn:

  • Verbreding van het verhuurpakket.
  • Verhoging kwaliteit van verhuurmateriaal door samenwerking met de VGN partners.
  • Bij betrekking van ons nieuwe pand ( naar verwachting begin 4e kwartaal 2011)zal onze verhuurafdeling uitgebreid worden en meer commerciële aandacht naar verhuur gaan. Dit zowel gericht op onze huidige huurders als potentiële.
  • Gebruik maken van en kennis delen met de VGN partners.

Verkoop

Harkema verkoopt gereedschappen van alle toonaangevende merken zoals Makita, Hitachi, DeWalt, Fein,Festool, Bahco, Stanley , etc.. Hiernaast voert Harkema een aantal huismerken te weten: Oxloc, Nino , Kelfort en Ironside.

Deze huismerken zijn producten uit de lijnen die worden betrokken via de Ferney, de inkooporganisatie waarbij Harkema is aangesloten.

Naast een grote range aan machines, gereedschap en hang -en sluitwerk voert Harkema ook een uitgebreide lijn aan PBM artikelen van gerenommeerde merken zoals Puma, Fristads en Helly Hansen.

Bij Harkema huurt u:

  • Gereedschappen en machines
  • Steigers
  • Meetapparatuur
  • Bouwliften

Al onze verhuurmaterialen zijn gekeurd volgens de normen en voldoen aan de gestelde veiligheidseisen.

Keuren:

Harkema keurt en certificeert alle elektrisch gereedschappen met eigen personeel volgens de NEN 3140 normen. Wanneer de machines volgens deze norm zijn gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit.

Ook het keuren van valbeveiligingen, hefmiddelen en klimmateriaal behoort tot de mogelijkheden. Keuren, maar ook repareren gebeurt dus in eigen beheer, vaak ook op locatie bij de opdrachtgever.

Harkema verwacht door aansluiting bij de VGN nog beter aan de doelstellingen zoals verwoord in onze missie te voldoen en de dienstverlening naar haar afnemers te optimaliseren en verder te professionaliseren.

disclaimer | algemene voorwaarden | sitemap