IE6 warning U gebruikt momenteel Internet Explorer 6, we raden u wegens beveiliging- en grafische redenen aan om uw browser te updaten naar een
nieuwe versie van Microsoft Internet Explorer. Deze kunt u downloaden via Windows Update of door hier te klikken.
Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland

08-07-2011 | Juli interview Dekker Verhuur

Dekker Verhuur is begin 2011 toegetreden tot de Verhuurgroep. Vooral de gezamenlijke belangen die collegiaal worden besproken zijn reden geweest om lid te worden. René Dekker, directeur Dekker Verhuur: "Samen staan we sterker en we kunnen elkaar behoeden voor gevaren die we allen tegen het lijf lopen. Vooral voor kleinere ondernemers zal dit voordeel opleveren".

Diensten
Dekker Verhuur is gevestigd in Harderwijk en Nunspeet en verhuurt bijna alles op het gebied van machines/materieel en gereedschappen zoals hoogwerkers, aggregaten, units, toiletten, tuinmachines, hekwerken, etc. Dekker heeft machines in assortiment tot maximaal 10 ton die allen afgeleverd kunnen worden door inzet van eigen transportmiddelen.

Naast Dekker Verhuur B.V. zijn er nog twee afdelingen; Dekker Evenementen verhuur en Dekker Steigers B.V. Met ca. 30.000 m2 allround steigermaterieel en zo'n 8 monteurs is Dekker Steigers vooral werkzaam in het midden van het land.

Nieuwe afdeling
Dekker Evenementen is een nieuwe, specialistische afdeling gericht op het verhuren van evenementenmaterieel. De bouwactiviteiten stagneren, dus is gekozen om het assortiment uit te breiden met materieel dat het bestaande assortiment past, geen afbreuk doet aan het bedrijf en met dezelfde medewerkers verwerkt kan worden.

Marktontwikkelingen
De bezettingsgraden zijn momenteel niet optimaal, in aantallen wordt de vloot afgeslankt en regelmatig worden nieuwe machines opgenomen om het assortiment te verbreden. Afgelopen jaar waren dat vooral machines zoals hakselaars voor de hoveniersbranche, dit jaar zijn het vooral hoogwerkers voor de schilders- en industriebranche.

Dekker-Hwijk-008.jpg

disclaimer | algemene voorwaarden | sitemap