IE6 warning U gebruikt momenteel Internet Explorer 6, we raden u wegens beveiliging- en grafische redenen aan om uw browser te updaten naar een
nieuwe versie van Microsoft Internet Explorer. Deze kunt u downloaden via Windows Update of door hier te klikken.
Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland

13-09-2010 | Krachten bundelen

De bouwwereld is een belangrijke werkgever voor de verhuurbedrijven in gereedschappen en machines. Juist de bouw, en daarmee ook de toeleveranciers, zijn zwaar getroffen door de economische crisis.

Hoe zo'n klap op te vangen? Je kijkt of de doelgroepen verder zijn uit te breiden en of je ook andere diensten kunt leveren. Vaak gaan daar grote kosten aan vooraf en daar zit je nu net niet op te wachten.

Een uitkomst is dan het samengaan met goede collega-bedrijven, waarmee een onderlinge band en goede afsrpaken zeer belangrijk zijn. De meest belangrijke zaken zijn: kwalitatief hoogwaardige materialen, correcte behandeling en afspraken, vlotte service en een compleet pakket. Op zo'n manier maken vele schouder de last lichter.

disclaimer | algemene voorwaarden | sitemap