IE6 warning U gebruikt momenteel Internet Explorer 6, we raden u wegens beveiliging- en grafische redenen aan om uw browser te updaten naar een
nieuwe versie van Microsoft Internet Explorer. Deze kunt u downloaden via Windows Update of door hier te klikken.
Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland

01-09-2011 | September interview Ho-Verhuur

Lid sinds 2011
HO-Verhuur is sinds begin 2011 lid van de Verhuurgroep. Via een lid van de Verhuurgroep is HO-Verhuur geattendeerd op het bestaan ervan. Vooral omdat HO-Verhuur nog een startend verhuurbedrijf is sprak een Verhuurgroep lidmaatschap hen aan. Door samen te werken met collega verhuurders kan HO-Verhuur toch een compleet verhuurpakket aanbieden.

Kraanafdeling
Naast het verhuren van bouw gerelateerd materieel heeft HO-Verhuur ook een kraanafdeling. HO-Verhuur beschikt over een kraanauto met 50 ton/meter kraan voorzien van hijsfunctie en een reikwijdte van 28 meter. Door middel van de autokraan kan de chauffeur de lading zelf laden, lossen en in het werk hijsen. Ook zijn er diverse hulpstukken beschikbaar zoals klemmen, een puinbak, betonkubel, etc.

Verhuurfiliaal
Binnenkort opent HO-Verhuur haar deuren op een nieuwe locatie in Oosterwolde te weten aan de Waardeel 11. Daar bent u van harte welkom voor het huren en afhalen van materieel.

disclaimer | algemene voorwaarden | sitemap