IE6 warning U gebruikt momenteel Internet Explorer 6, we raden u wegens beveiliging- en grafische redenen aan om uw browser te updaten naar een
nieuwe versie van Microsoft Internet Explorer. Deze kunt u downloaden via Windows Update of door hier te klikken.
Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland

14-04-2009 | Verhuur in GWW sector scoort nog steeds goed

Nu toch in de gehele bouw sector de economische terugval voelbaar word, draait bij de meeste verhuurbedrijven het GWW en aanverwante materieel nog goed door. En zijn de verwachtingen op middel lange termijn voor deze materieelverhuur sector nog steeds goed.

1.2.3 Machineverhuur, één van de leden van Verhuurgroep.nl die actief is in het noordoosten van Nederland. Met o.a. vestigingen in Dronten, Zwolle en Meppel, is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de GWW sector.

Met een materieelpark dat een breed scala biedt kan 1.2.3 Machineverhuur eigenlijk alle tijdelijke vraag van de GWW aannemer invullen. Met de prettige bijkomstigheid dat tussen Dronten en Zwolle op dit moment de doortrekking van de Hanzelijn plaatsvindt, zorgt ervoor dat het materieel park elke dag bijna overbezet is.

Het lidmaatschap van Verhuurgroep.nl zorgt er mede voor dat 1.2.3. Machineverhuur snel kan schakelen bij extra vraag omdat op dat moment de benodigde machine op een vooraf vastgesteld tarief van een van Verhuurgroep.nl leden kan worden betrokken, met een kwaliteitsniveau gelijk aan hun eigen verhuurpark. Verder geeft het lidmaatschap 1.2.3 Machineverhuur de mogelijkheid om ook op andere specifieke wensen te kunnen inspelen.

Kortom bij 1.2.3 luid de slogan:
SAMENWERKEN HELPT!
En zeker in tijden zoals nu!

disclaimer | algemene voorwaarden | sitemap