IE6 warning U gebruikt momenteel Internet Explorer 6, we raden u wegens beveiliging- en grafische redenen aan om uw browser te updaten naar een
nieuwe versie van Microsoft Internet Explorer. Deze kunt u downloaden via Windows Update of door hier te klikken.
Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland Verhuurgroep Nederland

14-04-2010 | Vernieuwde Genie S85

HDW Nederland BV heeft de eerste Genie S85 in Europa geleverd aan Verhuurbedrijf Lumar in Horst. De vernieuwde S85 zelfrijdende telescoophoogwerker is afgelopen jaar tijdens de Apex in Maastricht door Genie geïntroduceerd.

Verhuurbedrijf Lumar 50 jaar

De grootste verandering is dat deze machine vaste assen heeft en niet meer breed gezet hoeft te worden voordat er mee gewerkt kan worden. Dit is mogelijk door het toepassen van een bewegend basisboomdeel dat ervoor zorgt dat het zwaartepunt bij iedere hoek en vlucht zo gunstig mogelijk blijft.

Verhuurbedrijf Lumar B.V. heeft een groot en divers verhuurprogramma. Naast knik en telescoop hoogwerkers worden ook schaarhoogwerkers en spinhoogwerkers verhuurd. De S85 is met zijn maximum werkhoogte van 27,7 meter en maximum zijdelings bereik van 23,3 meter de reus van het bedrijf.

Op de foto neemt één van de eigenaren, Luc Haegens van Verhuurbedrijf Lumar, de sleutels in ontvangst van sales manager Wilco Donkersloot van HDW Nederland BV.

disclaimer | algemene voorwaarden | sitemap